Bli fadder för någon av våra katter!

Alla katter utom Bowie och Tiger är Ragdoll. Bowie och tiger är bondkatter - och husses prinsar...

Ossian

Ossian är en vildkatt som funnit sin tillflykt här hos oss sedan över fem år. Han är - nästan - tam. Följer matte som en hund när smådjuren på gården tittas till och sköts dagligen och sover i en korg på ett loft. Men han tycker inte om hundarna så när det är promenaddags är det han som smiter undan.Ossian verkligen älskar bacon.

Oliver

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Cedric
Int. Ch. S*Bebble´s Doll Big Daddy är en vacker ragdollkille född 2013. Han är utställd med väldigt bra omdöme och är så här långt Internationell Champion. Han är en blåmaskad bicolour. Vi kallar honom Cedric till vardags, en stencool kille med pondus. Supersocial. Pappa till ett antal kullar och ungarna verkar ärva hans fantastiska personlighet.
Jag vill bli Cedrics fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!

Oakheart´s Amazing Katniss är vår egen uppfödning. Pappa är "Daddy/Cedric" och mamma är Otira.
Katniss är född 2015 och än så länge har vi inte ställt ut henne. Hon är otroligt vacker, lik mamma på många sätt och vis. Har mammas superblå ögon. Planen är att så småningom ta en kull kattungar också efter Katniss.
Jag vill bli Katniss fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!

Vackra fina Ch Raggadish Otira, är vår vackra ragdolldam född 2014. Hon är en står personlighet som är otroligt social. Vi har ställt ut henne lite grand och hon har fått extremt vackra vitsord och är Champion. Vi har tagit en kull på henne och "Daddy/Cedric" som blev fantastiskt fin. Otira älskar att umgås, nästan lika mycket som hon älskar mat.
Jag vill bli Otiras fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!