Boka barnkalas på Pannkaksladan!

Alla barnkalas bör bokas minst 14 dagar i förväg. Vi vill att det är minst en ansvarig vuxen med per 10:e barn. Tänk på att det är kläder efter väder.
Pannkaksladan är just en lada och är det kallt ute, blir det gärna kallt i ladan.
Kalaset varar i upp till 2 timmar och hålles främst utomhus, men vid dåligt väder flyttar vi in i ladan vilket tyvärr också begränsar aktiviteterna en del.

Eftersom vi har öppet helger på Pannkaksladan fr kl 11.30-17 (sista matgäst tas emot kl 16.30) sker barnkalasen oftast samtidigt med andra gäster.
Fantastiskt goda pannkakor!
Vi har förstås även pannkakor för de barn som är gluten- eller mjölkintoleranta. Låt oss bara veta innan så ordnar vi det.

Vi har gott om ytor, har ni egna önskemål för era kalas säg bara till så försöker vi fixa det. Vi har svårt att ordna kalas under juli månad då vi har mycket andra gäster och inte upplever att det fungerar att ordna tillräckligt bra kalas.
Ring eller maila till 0708/64 66 08 eller mums@pannkaksladan.se

Besöksadress: Per Ols väg 42, 263 39 Höganäs
Lassokastning, djur och dragkamp
Djursafarin är populär på barnkalas

Populära kalas​

Våra barnkalas är  populära. De mesta av aktiviteterna är utomhus. Beroende på hur många barn som är med, har ni 1-3 värdar/värdinnor.  Barnen bjuds på på pannkakor med glass och strössel och festis. Kalaset tar cirka två timmar. I kalaset ingår också:

• Skattjakt
• Lek på lekplatsen
• Djursafari - guidad rundvandring på gården och alla djuren. Barnen får mata djuren.
• Hoppborg
• Lassokastning samt
1 st godispåse per barn.

Pris 230:-/barn. Minst 6 barn
Vi vill ha minst en vuxen med.
Älskar ditt barn djur, då kanske Pannkaksladan är rätt ställe att ha kalas. Vi ordnar djursafari där barnen får träffa alla djuren och även mata dem.
Tänk på att det mesta sker utomhus. Kläder efter väder....