Bli fadder ett år!

Diesel

Chic Diesel Olena, vår vackra fina underbara guldhäst. Han är en hingst som är född 2003 i Tyskland och är en quarterhäst. Han är av guld både innifrån och ut. Han är en underbar individ som har flertalet SM-medaljer och även två medaljer från EM med sin matte Amanda Ekblom. Faktum var att han laddade upp för EM med att gå ponnyridning här hemma på gården. Man får leta efter en snällare hingst. Ställer alltid upp. Tyvärr skadade han sig allvarligt annandag jul 2019. Nu väntar en lång konvalecent med både många veterinärbesök och specialskor.

Jag vill bli Deisels fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!

Peppy

Heza Pepy Cat är en quarterhäst född 2001 i Flen. Han är otroligt snäll men med glimten i ögat. Det händer alltid saker runt Pepy. Hinkar kommer flygande, grimmor försvinner och hans favoritsysselsättning är att ta munnen full i vatten och av en händelse frusta när någon går förbi. Pepy är en långbent kille med stort steg. Han har tävlat mycket med Amanda Ekblom och vunnit många SM-medaljer i westernridning. Han är en glad kille som är chef i hagen.

Jag vill bli Peppys fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!
Viggo

Snowy Flight, är född 2002 och kommer från Irland. Han kallas till vardags Viggo. Han är en häst som omöjlig att inte älska. Viggo är världens absolut snällaste pony. Lugn, sansad, älskar barn, älskar att mysa, älskar att bli borstad. Även den mest hästrädda känner sig trygg med Viggo. Söt och lugn. Viggo går ponnyridning under sommaren och älskar att vara medelpunkten på våra barnkalas.

Jag vill bli Viggos fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!
Minnie

är ett sto född 2013 på Irland. Hon flyttade hit ganska nyligen och är fortfarande lite försiktigt. Planen är att hon ska gå ponnyridning och vara med på barnkalas och liknande. Minnie är väldigt söt och snäll

Jag vill bli Minnies fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!
Izzie

heter Belekimas Izzie är född 2008 i Helsingborg hos Lena Möller. Hon flyttade till oss samma år och är en förtjusande, vacker och smart tjej. Hon är både inriden och inkörd dock gillar hon mer att bli körd än riden. Vi kan säga så här att Izzie går max en halvtimme på ponnyridningen sedan har hon tröttnat.. Hon är ungefär en meter hög och det ska erkännas att det fanns de som kallade henne Satan när hon var väldigt ung. Hon var tuff, bestämd men idag är hon vuxen och klok och är tricktränad. Vi hoppas det kanske ska bli ett föl för Izzie och Pricken våren 2021.

Jag vill bli Izzys fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!
Ozzie

heter Belekimas Jollyzpot Joyfull och är en valack född 2009. Även här är det Lena Möller som fött upp honom och vi köpte honom redan som föl. Ozzie är en klok, lättlärd liten kille som är inkörd och lite riden. Han är ganska liten så han rids inte ofta, däremot är han väldigt duktig på diverse trick.Jag vill bli Ozzys fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!Pricken

Boroomels showstunner kom till oss 3 år ung. Idag är han 24 år gammal och har varit ifrån oss under några år, men nu är han tillbaka för ett liv som pensionär och vi är otroligt glada för det. Han var vår dotter Elin Ekbloms första häst och hon både körde och red honom. Pricken väljer ”sina” människor och hos oss var det Elin och Kajsa Gustavsson, som var hans skötare och senare också köpte honom. Kajsa tävlade honom i körning. Vi gjorde en bok om Pricken. Pricken en cirkushäst och gjorde en liten lanseringsturne´med honom som han tog med ro. Pricken är hingst och en kille med stor integritet. Han skulle aldrig anstränga sig för att få en godisbit. Han gör det han vill, basta, men dem han älskar, älskar han och kan gå i eld och vatten för. Vi hoppas att Pricken och Izzie ska glädja oss med en liten fölunge till våren 2021.

Jag vill bli Prickens fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!