Bli fadder för någon av våra goa grisar

Kenneth är äldst. Karin och Astrid yngst. Greta nåt mittemellan...

Kenneth, vår fina, gamla Kenneth, som gjort så många glad med sin stora personlighet och speciella sätt.

En smart herre som med ålderns rätt avstår att lyda matte, men han viftar alltid på svansen och leer när han gör tvärtemot.

Kenneth är numera 70 procent av tiden en gammal halvgrinig farbror som inte är så förtjust i lekande smågrisar, men även om han verkar ganska irriterad på småtjejerna så är han innerst inne väldigt glad för dem. Karin är hans favorit även om han aldrig skulle erkänna det. Han älskar att vara ute i sin hage i typ fem minuter sedan vill han in. Han sover ganska mycket men småtjejerna gör sitt bästa för att liva upp hans dagar.


Jag vill bli Kenneths fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!

Karin & Astrid

Vi köpte Karin och Astrid från Ystad djurpark. De är systrar och födda våren 2019. Karin är en riktig piggelin och är den milda av dem. Hon är mörk i pälsen. Alltid pigg och glad, hon älskar att bli kliad på magen och är hemligt (tror hon) förtjust i Kenneth. Hennes favoriträtt är hårt bröd.

Astrid är rödhårig. Punkt. Hon lever upp till myten om alla rödhåriga. Har ett mycket hetsigt temperament.

Astrid är snabb, snabbare än den snabbaste och älskar att springa. Ibland är hon så snabb att hon springer förbi stallet på kvällarna när det är dags att gå in. Karin hänger på Astrid som vi misstänker är storasyster. Så ser man dem susa iväg, två små söta grisflickor på väg mot brevlådorna i högt tempo. Tack och lov räcker det oftast att ropa högt så vänder de.

Jag vill bli Karin och Astrids fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!


Greta

är född 1 december 2018. Hon är en vit/röd dam med svarta fläckar och mycket klok och förståndig. Greta bodde till en början inomhus hos då hon behövde lite extra pyssel då hon var sjuk. Greta fick ta över vårt ena gästrum.


 Vi råkade då samtidigt få kärt besök från Nya Zeeland men vi kunde inte ta emot de långväga gästerna för övernattning. Greta bodde ju trots allt där men som tur var, som de lantbrukare de är, förstod de att Greta behövde sitt rum. En prinsessa är en prinsessa om än i grisformat.

Greta har också en förkärlek för bad, helst i Bastians pool, förmodligen mest bara för att Bastian inte gillar att ha en gris vältrande runt i SIN pool.
Greta kan vara en retsticka och drabbas ibland av selektiv hörsel. Men hon har dock lugnat sig en del det sista halvåret. Hon har ”mognat” säger Catta hennes favoritextramatte. De två brukar ta långa promenader och har då och då även gjort studiebesök på olika äldreboenden. Greta gillar att åka bil, bara Catta är med. 

Favoriträtt: Banan och havrekakor. Helst tillsammans och i stora lass.Jag vill bli Gretas fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!