Bli fadder för en get eller ett får!

Läs mer om våra underbara klövdjur som alla har sin historia. Välj gärna ett av dem som fadder.

Vår fina get Mika är en afrikansk dvärgget född 2013. Hon är en smart liten tjej som älskar att lära sig nya saker. Hon och hennes kompis Mika uppträder både på Pannkaksladan och andra ställen. Här ses hon tillsammans med Albin Ganovic på Cabare Candy Club. Jag vill bli Mikas fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!

Vår fina Doris är "one of a kind". Hon är född 2013 och en otroligt charmerande dam. Hon älskar människor och vill alltid vara i centrum. Doris är med på alla upptåg och först i ledet när det händer något nytt. Nyfiken och lättlärd. En riktig diva. Känd från Cabaré Candy club bland annat.
Jag vill bli Doris fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!


Vilda, är ett riktigt mysfår. Hon älskar att bli ompysslad och kramad och kliad. Vilda är ett värmländskt skogsfår och var ganska skygg i början när hon flyttade hit. Nu är hon världens mest keligaste och socialaste får. Älskar skogspromenader med matte.

Tintin

Tintin är vårt eget flasklamm och älskar matte. Hon tycker om att bli kliad och står ofta och hänger vid staketet för att få uppmärksamhet. Hon går gärna promenader med mig.


Jag vill bli Tintins fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!

Ronja

Ronja föddes här våren 2018 och är syster till Tintin. Mamma Alice ville bara ha Ronja av någon anledning. Det var första gången hon fick lamm och blev kanske lite överväldigad och tyckte det räckte med ett lamm. Ronja är en glad, pigg tjej som gärna går på upptäcksfärd i vår lilla skog.

Jag vill bli Ronjas fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!


Hillevi och Fideli

Våra två angoragetter Hillevi och Fideli var mycket efterlängtade när de flyttade hit hösten 2019. Vi hade länge letat efter den här sortens getter som vi tycker är så vackra och speciella. De ser lite ut som en blandning mellan en får och en get. Båda två är födda våren 2019. Hillevi är den största av tjejerna och också den som är mest framåt och intresserad av människor. Hon tycker det är superkul när det kommer folk och pratar gärna. M Y C K E T! Hillevi bär gärna runt på saker och är allmänt påhittig och busig. Hon älskar hårt bröd. Fideli är lite mer blyg och försynt. Kanske kommer hon bli tuffare, men det känns som om det här är hennes personlighet. Lite skirare, lite mer romantisk prinsessa som står och filosoferar. Hon tycker hårt bröd är ok, men morötter går bort, överlag en försiktig dam.

Jag vill bli angoragetfadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!


Morbi in sem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.