Bli fadder ett år!

Bastian

Bastian, vackra, knäppa, vilda, speciella Bastian. Det finns bara en Bastian. Det var faktiskt kärlek vid första ögonkastet, från bådas sida. När vi som nybörjare kom för att köpa våra första alpackor var uppfödaren tveksam att sälja Bastian till oss eftersom han inte ”var någon förstaalpacka”. Både vi och Bastian stod på oss. Bastian följde nämligen med oss hela tiden var vi än gick i den stora hagen. Och efter lite tjat fick vi lov att köpa honom och åh så glada vi är för det. Så många skratt han ger oss. Varenda dag. Nyfiken, påhittig och småknäpp. Bastian älskar att bada. Så fort solen tittar fram ska det badas och har vi inte tagit fram hans pool hoppar han i vattenkaret. Det finns hundratals historier att berätta om den här killen och han har charmat många genom åren. Bastian är född 2008 och såå älskad.

Jag vill bli Bastians fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!

Douglas

Douglas är vår ålderman. Han är född 2006 så han är ju inte lastgammal, men han är en gammal själ med grå strån i tinningarna. Douglas alltid tagit ansvar. Kommer det en konstig cykel på vägen tar han genast befälet och samlar ihop de sina så inget ska kunna hända. Kommer det märkliga barnvagnar, män i keps och framför allt det värsta av allt – katter! Då larmar Douglas så det hörs lång väg. Douglas älskar också att duscha. När det är varmt kommer han fram till staketet och verkligen informerar oss om att nu är det duschdags… och det går inte att ta miste på hur han njuter när han springer fram och tillbaka i vattenstrålen som ett barn. Underbar att se.

Jag vill bli Douglas fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!


Dante

Dante, vår vackra, stöddiga, fina hingst är född 2009. Han är stor och rejäl och älskar sina tjejer och mat. Tvingas han välja älskar han nog mat något lite mer. Han är alltid lite hälsosamt vackert rund ( säger matte). Eftersom han är hingst och därmed också störst och bäst i hela världen kan det ibland hända att han spottar på någon av de andra alpackorna som möjligen ibland missar att han är störst bäst och vackrast. Dante håller alltid noga reda på tiden. Har matte sagt man ska gå in klockan fyra, då gör man det. Han står och väntar vid staketet och stirrar uppfodrande. Dante har också som rutin att innan man går in i stallet så ska man både kissa och bajsa. Så har det alltid varit och så ska det vara. Punkt slut.

Jag vill bli Dantes fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!


Hortensia

Hortensia är en snäll, nyfiken mycket mild tjej. Hon lär ha varit sjuk som liten och fötts upp med nappflaska. Hon är född 2012. Hortensia är en duktig och tålmodig mamma. Nyfiken av sig som de flesta alpackor, men går gärna fram och kollar och undersöker. Hortensia är mamma till Lily som är mycket ung på denna bild


Jag vill bli Hortensias fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!Lily

Lilly är född här 2017. Mamma är milda Hortensia och pappa är stiliga Dante. Lilly är nog mest lik pappa, definitivt i utseendet, men relativt mycket i temperament också. Hon är nyfiken, men ganska bestämd. Kommer det nya människor som hon tycker är intressanta ska de doftas igenom. Speciellt ansiktet är intressant.

Jag vill bli Lilys fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!

Hjördis

Hjördis är en dam med mycket integritet. Hon gillar definitivt inte alla och med ålderns rätt har hon lärt sig vilka människor hon gillar och inte. De hon inte tycker om går hon fram till och stirrar rätt in i ögonen och sedan kan hon mycket väl spotta. Denna charmanta dam är född 2004 och hon och matte kom genast bra överens ( två arga tanter) så Hjördis fick flytta hit och har en speciell plats i mattes hjärta.

Jag vill bli Hjördis fadder så jag skickar mail till:
ulrika@pannkaksladan.se
och anger hur mycket jag vill betala per månad!