Allergi och intolerans mot gluten mjölk och ägg?
Ingen fara! Vi har flera alternativ även nu i smittotider.

Laktosintolerant eller allergisk mot mjölkprotein
Många av våra pannkakor i buffén är mjölkfria. De innehåller varken laktos eller mjölkprotein. Vispen är också låglaktos!
Det finns skyltar på allt i buffén om vad som innehåller mjölk och inte.

Glutenintolerant
Man kan informera i kassan om sin allergi och få precis samma prisvärda buffé eller pannkaksmeny som alla andra. Enda skillnaden är, glutenfritt! Vi har för tillfället tre olika amerikanska pannkakor med smakerna choklad, banan och vanilj och vanliga tunna pannkakor som är glutenfria och steks på beställning. Det funkar precis som en vanlig buffé och man får äta hur många man vill.

Allergisk mot ägg
Vi har tyvärr just nu inge "säkra" äggfria pannkakor. De enda vi har just nu är vegan-pannkakor som är helt äggfria och mjölkfria. Dessa steks dock i vårt vanliga kök och är du väldigt ägg-allergisk bör du avstå från dessa. Vi letar efter en lösning så vi återigen kan erbjuda de säkra äggfria pannkakorna vi har haft tidigare. Vi återkommer så fort vi har ett bra sätt att hantera detta.

Nötallergi
Vi har inget med nötter i i buffén. Vi serverar dock nutella-pannkakor på menyn. Är man väldigt allergisk kan man fråga i kassan om det är något man funderar över så kan man få fullständig information av personalen.

Även om vi gör vårt bästa för att göra det så allergivänligt för alla måste man fortfarande komma ihåg att vi inte har separat kök och samma ytor, kylar och frysar används för olika maträtter både för de med allergier och de utan.

Har du fortfarande frågor?
Maila eller ring oss