Vanliga frågor!

Har ni Gluten/mjölk – och äggfria Pannkakor även i buffén?

Ja, vi har minst 10 sorters helt mjölkfria pannkakor i buffén alla de dagar vi har öppet. De äggfria finns både som amerikanska och i vanliga, klassiska tunna pannkakor. Gluten och äggfria pannkakor säger man till om i kassan.
Glutenfria amerikanska pannkakor med och utan smak steker vi själva från och med 2015. Vi kan även erbjuda vanliga tunna glutenfria pannkakor. Allt intoleransutbud beställes i kassan.

Det går bra att äta på buffén även om man beställer in intoleranspannkakor. Det finns angivet på buffén vilka pannkakor som är mjölkfria.
Lyxig meny eller buffe´? Det är frågan när man besöker Pannkaksladan i Höganäs.
Får hunden följa med?
Ja, självklart. På Pannkaksladan är hunden välkommen, vi vill dock helst att ni sitter på verandan eller i trädgården pga allergi eller hundrädda människor, och vi har faktiskt en egen meny för hundar. De brukar älska vår pannkaka. De ska så klart också vara kopplade och vi förväntar oss att ni visar hänsyn till andra besökare och djur.
Hundar är välkomna på Pannkaksladan i Höganäs. Vi har till och med egen meny för hundar!
Får barnen äta själva på buffén ?

Nej, tyvärr inte. Vi vill att medföljande vuxna äter för minst 100 kronor. Man behöver förstås inte äta pannkakor, utan kan välja något annat på vår meny. Anledningen till det är att vi tyvärr ofta har problem med gratisätare.


Måste man äta buffé?

Självklart inte, men under högsäsong när vi har som mest folk, mellan 12-15.00 kan vi stundtals ha svårt att hinna med menyer. Är det lugnt ordnar vi självklart det ni önskar, men är köerna långa hänvisar vi till buffén.


Jag tycker inte om pannkakor, vad finns det för mig att äta?

Buffén innehåller så mycket mer än pannkakor, här finns vår populära chiliconcarne, kyckling, bacon, pasta mm. Självfallet är pannkakorna den stora grejen på buffén och här finns mellan 10-15 olika smaker. Men vi har mer att erbjuda än buffén. Vi har grillmenyer, kycklingssallad, vegansk sallad, hamburgertallrik m.m.


Kan man beställa bara en pannkaka?

Ja, vi har våra så kallade fika-pannkakor och meny-pannkakor. Du kan beställa en, två eller tre pannkakor med sylt & grädde, men kommer du mitt under rusningstid i högsäsong har vi sällan tid med fika-pannkakorna. Det handlar ju om några få veckor i juli. Övrig tid är det oftast inga som helst problem.

Kan man köpa vin/öl?

Ja det går bra att köpa ett glas vin eller öl till maten. Vi har alkoholrättigheter.

Får man ha med sig egen mat och dryck?

Nej, detta är en restaurang. Självklart får ni ha med mat till de allra minsta barnen och självklart värmer vi den maten i micron åt er.

Har du fler frågor går det bra att maila eller ringa

0708/646608 Ulrika Ekblom
e-post: mums@pannkaksladan.se
besöksadress: Per Ols väg 42, 263 39 Höganäs